Ροζέ

Ροζέ ξηρός μονοποικιλιακός οίνος, φτιαγμένος από σταφύλια ποικιλίας Cabernet Sauvignon, που δίνουν στο κρασί ευχάριστα αρώματα φράουλας, μαύρου κερασιού και σμέουρων. Συνοδεύει απόλυτα ελαφρά γεύματα, όπως ζυμαρικά, θαλασσινά αλλά και φρούτα. Απολαύστε το στους 10 – 12 βαθμούς Κελσίου.

Λευκός

Λευκός αρωματικός οίνος, φτιαγμένος αποκλειστικά από αυστηρώς επιλεγμένα σταφύλια Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Ασσύρτικο, που προέρχονται από αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοση.
Στη γεύση έχει ευχάριστη φρεσκάδα, υψηλή οξύτητα και αρμονία από φίνα αρώματα τυπικά των ποικιλιών. Η ισορροπία στην οξύτητα και το bouquet, αφήνει στο στόμα ευχάριστες και δροσιστικές εντυπώσεις.
Συνοδεύει σαλάτες, θαλασσινά, κρέατα με λευκές σάλτσες τυριά και φρούτα.
Απολαύστε το στους 10  – 12 βαθμούς Κελσίου.

Ερυθρός

Παράγεται από τις ποικιλίες Λημνιό, Merlot και Cabernet Sauvignon στον βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνα μας στον Μυλοπόταμο Αγίου Όρους.
Χαρακτηρίζεται από το λαμπερό βαθυκόκκινο χρώμα, πλούσια και εκφραστική μύτη οπού  αναγνωρίζει κανείς μαύρα και κόκκινα φρούτα του δάσους. Ισορροπημένη τανική δομή, άριστα ενσωματωμένη στο κρασί, στο οποίο δίνει σώμα και γευστική ευρύτητα. Επίγευση πλούσια και μακρά. Συνοδεύει όλα τα κρέατα σχάρας, κυνήγια και πουλερικά, παραδοσιακά πιάτα και ξηρά τυριά.
Απολαύστε το στους 15  – 17 βαθμούς Κελσίου.

Οινόμελι

Ροζέ μονοποικιλιακός οίνος, από σταφύλια Μοσχάτο Αμβούργου, που δίνουν στο κρασί εξαιρετικά τυπικά αρώματα της ποικιλίας. Συνοδεύει απόλυτα φρούτα και ξηρούς καρπούς, μπορεί να σερβιριστεί με το επιδόρπιο και να συνοδεύσει σαλάτες και κρέατα με γλυκές ή γλυκόξινες σάλτσες.
Απολαύστε το στους 12  – 14 βαθμούς.

Νάμα

Ερυθρός αρωματικός οίνος, φτιαγμένος από σταφύλια Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Merlot, που δίνουν στο κρασί εξαιρετικά αρώματα. Στη γεύση έχει πλούσια τανινική δομή με ευχάριστη επίγευση, φίνα αρώματα τριαντάφυλλου και φρούτων του δάσους.
Συνοδεύει απόλυτα φρούτα και ξηρούς καρπούς, και μπορεί να σερβιριστεί με το επιδόρπιο.
Απολαύστε το στους 12 – 14 βαθμούς Κελσίου.